detta är..

personerna som gör alla mina dagar till dom bästa!
(lollo är ej med på bilden)


bilden får avsluta dagen

Jag är verkligen jättetrött! Vi hade hur många gäster som helst, och det vart kaos med diskningen.. Haha, vi klarade av allt iallafall! Nu riktar jag in mig på tjugotredje april, för då blir det jobb igen. (hoppas jag)

Berättar mer imorgon. Nu ska jag sova, det är skola imorgon..
Godnatt! Ps. mobba inte våra strumpor *fniss*


jobbar..

Hej alla mina vänner!
Nu har jag fixat Idas hår, och det blev faktiskt super snyggt! Tänk att jag är så duktig ändå! Vi tittade på talang medans färgen värkte. Och hahahah, typ "balla balla" fy vad vi skrattade! Och den dära tjejen Moa var jätteduktig tyckte jag. 
Var det någon mer som tittade på talang?

Jag tänkte berätta lite om min dag nu..
Jag gick upp vid nio tiden, duschade och tvättade håret. Sedan fixade jag mig ingör jobbet. Jag jobbar på Hagmyrens stallcafé, och jag måste säga att det är nå grymt roligt! Haha, sussie och jag står och skrattar åt alla byggarbetarna som är jätte små, och sedan äter som för fem personer. Att dom orkar!?
Jag plockade fram och fyllde på en massa saker och donade på lite.. Sen kom det mer och mer folk, och tillslut stod jag vid disken ungefär en timme och diskade och diskade! Det var rätt så jobbigt, men jätte kul ändå faktiskt. Tänk att diska kan vara så roligt när man får stå med en sån dära "spruta" och bara dränka ner tallrikarna och allt slask! Det låter jätte äckligt, jag vet.
Hur som helst så trivs jag jättebra och det är nå attans vad roligt det är! Ska jobba på söndag med Ida också när det är trav. Kommer bli mer folk då en vad det var idag kan man då säga!!  Plus att det ska bli mycket fint väder,
och det gillar vi!!
                                                                                       


"ett bättre inlägg"

Om någon timma rullar säkert Ida in i mitt hus och då blir det färgning! Jag har fått den stora äran att färga slingor i hennes hår, jag är verkligen bäst på sånt..
Just nu sitter jag med musik och "värmer upp", för det kan nog behövas.
Jag skriver mera ikväll!

I huvudet på Therese..
**    "Det är inte mitt fel om Idas hår blir konstigt. Då får hon skylla sig själv faktiskt! Jag sa att jag inte vet hur man gör, men hon trodde att jag kunde det bäst. Hon hade köpt någon färg sa hon bara. Så om hon anklagar mej, så anklagar jag hårfärgen!"

**    "Undra hur det ligger till igentligen. Tänk om han gillar mig, eller är det jag som har fått allt om bakfoten? Han kanske vill göra det. Tänk om han vill?? Fatta ont det kommer göra! Jag får försöka läsa av hans ögon eller något när vi ska öva dressyr i ridhuset på måndag."

**    "Det jag sa till Anton inatt var faktiskt bra. Jag kände mig verkligen riktigt smart! Tänk att jag var sån, liksom jätte uppfinningsrik. Det visste jag inte alls att jag var så duktig! Citat: "Barn är värd guld. Man får pengar när man är barnvakt". Jag blev faktiskt riktigt stolt över mig själv! Jag tror jag ska börja sikta mot högre höjder."
                                                                                             


"alla andra har ju fått"

Hej alla söta där ute!
Idag så är det ju ungefär påsk. alla andra har fått påskägg redan. Men inte jag och Emelinda.. Men tillslut kom mamma med varsit påskägg! Jag älskar godis!

Imorgon åker jag till Romme med Aspe Olov.
Det är ungefär dubbelcupen, och är en utav dom sex hästar som ska med och tävla. Eller Järvsöfaks ska inte dit för att tävla då, men iallafall..
Jag åker med hästbilen med pappa och alla hästmänniskor.*haha*
Nu ska jag sova, och förlåt för dåliga uppdateringar. Jag skriver inte så mycket i inläggen.. Jag bjuder bara på bilder!


dom säger att det är bra att sova?

Hej och godmorgon!
Dom säger att det är bra att sova, men själv tycker jag att det inte alls stämmer!
Jag vaknade för en timme sedan av att mamma ropade på mig att det var mat.
Vi skulla äta påsklunch idag, eftersom att pappa ska till umeå nu och imorgon är han någon annanstans..
Iallafall, så gick jag upp och åt. Men jag har varit trött enda sedan jag vaknade!
Har sovit sedan 00.00 inatt fram till 12.00 idag. Hur kan jag fortfarande vara trött!? Är det någon som har en rimlig förklaring på detta? Isåfall skulle jag gärna vilja veta ;)


Bjuder på två stycken jätte bra låtar! (haha)
Pixie Lott - What you do

Gina G - Ooh Aah


Pixie Lott

Godkväll eller godnatt!
Det blev faktiskt så att jag var med killarna och jennie ikväll. Var inte meningen, men jag skulle på maxi och dom var där så.. varför inte? Det var väl sisodär. Jag frös som tusan och ändå hade jag vinterjacka!! Annars var det väl bra!
Nu sitter jag och väntar på att älskade pappa ska komma hem ifrån Bollnäs, där han har varit och tävlat ikväll. Faktum är att dom precis nu, tutade utanför huset.
Vilket betyder att dom är hemma!

Jag hatar folk som är dumma.
Sånna som ljuger och sviker.
Dom som rent ut sagt förstör
det lilla liv man har kvar.
Ååh, jag blir så arg och sur!
Ingen vet hur många tårar jag
har fält för din skull.
Detta är fan inte mitt fel!
(ursäkta ordspråket)


Jag kan flyga...

men jag låter bli för att inte skapa konflikter med fåglarna..

Hej på er alla underbara!
Idag vaknade jag och fixade mig för skolan. Pappa lovade att skjusa mig, och när vi skulle åka så mrkte vi att klockan var 08.00, och jag därimot börjar 08.00.. Så det blev brottom! Plus att jag hade no-prov direkt på morgonen.. Men provet gick väl skapligt tyckte jag. Fick faktiskt ett G! *stolt* Glömde mappen på skolan, så kunde inte träna något, så det gick ju som det gick ändå liksom. :)

Skriver mera ikväll!
                                                                                                 

RSS 2.0